14 mai 2013

Alifie pentru hemoroizi, cu zmeur si coada soricelului


Recomandata in 
Afectiuni externe:
HemoroiziRani
Mod de preparare 
Se pune intr-un vas emailat 100 g untura de porc curata (de calitate) sau unt clarifiat. Se incalzeste pe baie de aburi. Se maruntesc 20 g flori proaspete de coada soricelului si 30 g frunze de zmeur si se introduce in untura topita. Amestecul de plante cu untura se fierbe aproximativ 3 ore pe baia de abur. Se filtreaza prin tifon sau printr-o sita deasa din plastic si se toarna intr-un recipient de sticla. Dupa racire se inchide recipientul si se pastreza la frigider sau intr-un loc racoros.
Mod de utilizare
In cazul hemoroizilor crema se va utiliza folosind o manusa chirurgicala. Dupa spalarea regiunii anale cu apa calduta si sapun se ia alifia din recipient cu degetul mijlociu al mainii, se introduce degetul in canalul rectal si se maseaza usor, circular, insistand putin in zonele mai dureroase. Procedura se aplica in general de 2-3 ori pe zi, pana la disparitia durerilor.
In cazul ranilor, se dezinfecteaza locul afectat si se maseaza usor cu crema. Daca este necesar, se panseaza zona cu un pansament steril.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
director web, catalog firme, anunturi, stiri Director Web Gratuit