29 mai 2013

Graul incoltit intarzie imbatranirea

Recomandat in
Afectiuni interne ImbatranireAfectiuni hepatice Boli de piele TromboflebitaArteritaTumori ale stomacului Afectiuni oculare Afectiuni respiratorii Impotenta si sterilitate AmenoreeAnemieInsomnii Subponderabilitate

Mod de preparare
Semintele de grau se aleg, se spala bine si se pun la incoltit intr-un vas curat de sticla (1/2 cana de grau si 1 cana de apa plata incalzita usor) si se acopera cu un tifon. Apa trebuie sa acopera total semintele. Graul nu trebuie sa fie mai vechi de un an si nici sa fie tratat cu pesticide. Se lasa la inmuiat 8 ore. Dupa acest timp se scurge de apa, se clateste bine pana se indeparteaza orice urma de fermenti. Se pun din nou in borcanul acoperit (fara apa) si se lasa 3-4 zile la incoltit, clatindu-se zilnic, dimineata si seara, la temperatura camerei. Cand germenii de grau ajung la dimensiunea de 0,5-1,5 cm se pot consuma.
Mod de administrare
Germenii de grau se administreaza dimineata pe stomacul gol, 3-6 linguri la adulti, 1-2 linguri copii cu varsta intre 7-14 ani, si 1-2 lingurite la copii de 2-6 ani.
Graul se poate consuma ca atare sau macinat, amestecat cu miere, fructe proaspete sau nuci.
Primele efecte se pot observa dupa un tratament de 3-4 saptamani, si stabilizarea lor poate aparea dupa un tratament mai indelungat cuprins intre 3-12 luni, pentru afectiunile mai grave.

Tratamentele naturiste nu inlatura medicatia alopata.

0 comentarii:

Trimiteţi un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Director WEB director web, catalog firme, anunturi, stiri